Kategorier
Musiknyheder

Phantom of the Opera tilbage i Danmark

Den største underholdningssucces i verdenshistorien vendte i sidste uge tilbage til Danmark, da Phantom of the Opera havde premiere på Det Ny Teater i København. Med en indtjening på langt over tre milliarder dollars på verdensplan overgår Andrew Lloyd Webbers fantastiske musical fra 1986 overgår selv de største filmsucceser.

For nogle år siden begyndte Lloyd Webber at arbejde på en fortsættelse til Phantom of the Opera. Projektet med titlen Phantom: Love Never Dies er dog blevet en del forsinket i forhold til den oprindelige plan. Musicalkomponisten havde samtlige sange og arrangementer liggende klar i sit elektroniske klaver, men en dag, da hans kat vandrede rundt på knapper og tangenter, lykkedes det den at slette hele værket. Forestillingen ventes dog at få international premiere til november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *