Kategorier
Musiknyheder

Robin Hood i biffen – igen

Utallige gange er den gamle fortælling om Robin Hood, og nu stiller Russell Crowe op som den engelske folkehelt, mens Cate Blanchett spiller hans udkårne Lady Marion. Sidst Robin Hood-myten fyldte biograferne, var i starten af 1990’erne, da Kevin Costner spiller titelrollen, mens Bryan Adams sikrede filmen masser af opmærksomhed med temasangen ”Everything I Do I Do It For You”. Grundlaget for sangen var skrevet af filmkomponisten Michael Kamen helt tilbage i 60’erne, og i løbet af blot 45 minutter fik Bryan Adams brikkerne til at falde på plads, så der kunne skrives en ballade henover det gamle klaverstykke.

”Det var et øjeblik, jeg kun har oplevet få gange – det øjeblik, hvor man ved, at det er en god sang, du ved ikke, om den er et hit, du ved blot, at den er god”, har Bryan Adams fortalt til Songwriter Universe. Den nye Robin Hood-film, der er instrueret af Ridley Scott, har premiere i de danske biografer i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *