Kategorier
Musiknyheder

Men in Black på vej i 3D

Filmselskabet Sony annoncerede forleden, at de atter er klar til at tage kampen op mod slyngler fra det ydre rum. En ny ”Men in Black”-film er på tegnebrættet med samme instruktør som i de to første film fra 1997 og 2002. Will Smith, som spillede den ene af de to agenter, der beskytter Jorden mod fjendtlige rumvæsener, har sagt ja, og der er forhandlinger i gang for at få hans makker, Tommy Lee Jones, med på holdet i den tredje ”Men in Black”.

I 1997 leverede Will Smith også et soundtrack-hit i form at raptemaet ”Men in Black”, som var bygget over det 15 år gamle nummer ”Forget Me Nots” – i øvrigt selvsamme nummer, som George Michael lånte omkvædet fra året forinden på ”Fastlove”. Når den nye ”Men in Black 3”, som kommer i 3D, har premiere i foråret 2012, kan Will Smith altså endnu engang puste liv i en 15 år gammel sang, blot ved at genoplive det gamle hit om ”the MiB’s”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *