Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Shu-bi-dua-mix

Hejsa!
I 90’erne tror jeg, kom der et mix over Shubiduas sange. Ikke Rockrosinen og Pølseendernes mix, men et i samme retning som TV2’s Beepbop Mix som Sanny X fra Sverige lavede. Ved ikke om han osse lavede shubbernes mix, men kan intet finde om det på nettet. Har ledt i mange år nu uden held. Ved du noget om det?
Jørn W

Hej Jørn
Det er et meget heldigt tidspunkt, du spørger på. Der blev på et tidspunkt lavet et “Medley Mix”, hvilket var en passende titel, da det ikke var et reelt megamix, og heri indgik blandt andet “Står på en alpetop” og “Fed Rock”. Som du kan læse her på Musikbrevkassen.dk, er de gamle Shu-bi-dua-plader netop blevet genudsendt, og “Medley Mix” er med som bonusmateriale på “Shu-bi-dua 8”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *