Kategorier
Musiknyheder

Nypolerede Shu-bi-dua-plader

Det er et skatkammer af nostalgi og folkelige, der i denne uge er blevet tilgængeligt i nyrestaureret version. Dels har Shu-bi-dua pudset de gamle plader af og udsender dem i såkaldt digitalt remasterede udgaver, dels har de været i arkiverne og finde sjældne optagelser af deres mange populære sange – bedrifterne fra før de fik deres kendte navn er dog ikke inkluderet.

Før Shu-bi-dua blev til Shu-bi-dua forsøgte de sig som mere seriøst rockband under navnet Passport og udsendte singlen ”Tomorrow”, inden de som hyggeprojektet Shu-bi-dua pludselig bragede igennem med ”Fed rock” i 1973. Der udkom endnu en single med Passport, men det var meget tydeligt, at det var Shu-bi-dua, der var levedygtig, ikke Passport. Mandag udkom ”shubbernes” første ni album i nye versioner samt i et samlet box-sæt, og i efteråret får de følgende ni plader samme behandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *