Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Musik fra Kender du typen

Hej Tor Bagger
Jeg ser “Kender du typen” og kan vældig godt lide den musik, der spilles ind imellem. Det drejer sig om den sidste udgave af “Kender…,” hvor Tobias Hansen er vært. Mener der står Signatur i rulleteksterne ved musik, men kan ikke finde noget om den gruppe nogen steder. Kan du hjælpe mig med hvem der spiller musikken i udsendelsen? Mange tak for hjælpen.
Venlig hilsen Elisabeth

Hej Elisabeth
Når du ikke kan finde noget om gruppen, er det, fordi det ikke er en gruppe i traditionel forstand. Meget musik til brug i tv og lignende stammer ikke fra almindelige musikudgivelser, men er stemningsmusik, der produceres eller indkøbes til de forskellige programmer. Signatune, som det helt præcist hedder, er leverandør af denne slags “brugsmusik”, og så vidt jeg kan opspore, er det musikeren Rune Vestergaard Schmidt, der står bag Signatune-leverancerne til blandt andet “Kender du typen”. Men det er altså ikke sange i almindelig forstand, som du kan finde andre steder end i tv-programmet.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *